Cat a platit un cuplu de romani pentru un sejur de lux intr-un apartament din Dubai, situat sub apa

Cat a platit un cuplu de romani pentru un sejur de lux intr-un apartament din Dubai, situat sub apa

Un cuplu de romani a platit 42.500 de euro pentru un sejur de sapte nopti in Dubai de 1 Mai, urmand sa se cazeze la un hotel de cinci stele, intr-un apartament situat sub apa, acesta fiind cel mai scump pachet vandut de Ziua Muncii de cea mai mare retea de agentii de turism din Romania, TUI TravelCenter.

acum 45 luni (27 Apr 2018)

Un cuplu de romani a platit 42.500 de euro pentru un sejur de sapte nopti in Dubai de 1 Mai, urmand sa se cazeze la un hotel de cinci stele, intr-un apartament situat sub apa, acesta fiind cel mai scump pachet vandut de Ziua Muncii de cea mai mare retea de agentii de turism din Romania, TUI TravelCenter. Dupa numarul pachetelor de servicii vandute pentru vacanta de 1 Mai, topul vacantelor exotice este condus, insa, de Thailanda, Republica Dominicana, Maldive si Mexic.

"Daca in urma cu cativa ani, turistii romani preferau destinatiile exotice doar in sezonul de varf, si anume in intervalul noiembrie - martie, acum gasesc motive sa calatoreasca acolo in orice perioada a anului, inclusiv de 1 Mai, mai ales ca din punct de vedere al pretului acestea sunt din ce in ce mai accesibile- acesta este din cei in ce mai accesibil. Practic, turistii pot merge-merg in orice luna din an in destinatii exotice precum Tahilanda, Maldive, Mauritius, Republica Dominicana, Mexic, cu-la tarife incepand de la 550 de euro de persoana. Astfel, o vacanta de o saptamana in Dubai, la un hotel de patru stele, cu zbor inclus, costa de la 500 de euro de persoana, in Thailanda, de la 550 de euro, iar in Maldive, de la 900 de euro. Exista, insa, si romani care cumpara sejururi de lux in aceasta perioada, cel mai scump pachet vandut pentru 1 Mai in reteaua TUI Travel Center costand 42.500 de euro. "Este vorba de un sejur de sapte nopti in perioada 1 Mai la un hotel emblema al Dubai-ului, Atlantis The Palm 5*, cumparat de un cuplu de romani. Pentru acesta perioada se constata o crestere cu 10% a numarului de pachete vandute, chiar daca 1 Mai este anul acesta intr-o zi de marti, spre deosebire de anul trecut, cand a fost in continuarea weekend-ului, formand o minivacanta de 3 zile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro