Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

Fondul total de premiere pus la bataie de UEFA pentru Europa League este de 400 de milioane de euro, o treime fata de cel din Champions League care totalizeaza 1,3 miliarde.

acum 37 luni (14 Sep 2017)

Operatorul international de pariuri sportive online Betano.com a realizat un grafic interesant, in care se pot vedea dintr-o singura privire bonusurile pe care FCSB le-a primit sau va urma sa le primeasca in acest sezon al cupelor europene de fotbal.

Ca echipa eliminata in barajul Ligii Campionilor, ros-albastrii au incasat de la UEFA 3 milioane de euro. Asadar, un total de 5,6 milioane pana acum, la care se vor adauga bonusurile pentru victorie, rezultat de egalitate si altele.

FCSB - Viktoria Plzen in Europa League, cote cu Marja 0% si peste 227 de tipuri de pariuri (14.09.2017, ora 22:05)

Apoi, daca va iesi din grupe, Steaua va primit un bonus pentru fiecare pas reusit mai sus pe scara fazei eliminatorii. Sfertul de finala este bonificat de UEFA cu 1 milion de euro.

Un maxim de 22 de milioane de euro

Tragand linie, FCSB ar putea aduna intre 15 si 17 milioane de euro daca ar castiga Europa League 2017/2018.

In plus fata de sumele fixe, se vor mai adauga in jur de 5 milioane de euro din drepturile de televizare.

Fondul total de premiere pus la bataie de UEFA pentru Europa League este de 400 de milioane de euro, o treime fata de cel din Champions League care totalizeaza 1,3 miliarde. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro