Cat a imbatranit Obama in 7 ani de mandat. Michelle Obama, in rochie de 2.000 de dolari la ultimul discurs despre Starea Natiunii

Cat a imbatranit Obama in 7 ani de mandat. Michelle Obama, in rochie de 2.000 de dolari la ultimul discurs despre Starea Natiunii

Rochia, care ajunge pana la glezne si nu are maneci, face parte din colectia de toamna-iarna 2015 a creatorului de moda Narciso Rodriguez, relateaza dailymail.co.uk. Michelle Obama FOTO AFP / Getty Images Obama s-a laudat cu ultimul mandat Presedintele american, Barack Obama, a tinut pentru a opta si ultima oara discursul traditional de la inceput de an despre Starea Natiunii in fata Congresului, oratie marcata de convingerea ca SUA reprezinta cea mai puternica tara din lume.

acum 77 luni (13 Jan 2016)

Rochia, care ajunge pana la glezne si nu are maneci, face parte din colectia de toamna-iarna 2015 a creatorului de moda Narciso Rodriguez, relateaza dailymail.co.uk. Costul initial al acestei rochii era de 2.095 de dolari. In prezent, rochia poate fi cumparata la pretul de 628 de dolari. De data aceasta, ea a ales sa-si puna in evidenta frumusetea corpului, uitand de accesorii.

Rochia imbracata de Michelle cu ocazia ultimului discurs despre Starea Natiunii al lui Barack Obama are cu siguranta o valoare simbolica.

"Punctele puternice ale natiunii noastre sunt optimismul si etica muncii, spiritul de cercetare si inovare, diversitatea si angajamentul fata de statul de drept.

Michelle Obama FOTO AFP / Getty Images Obama s-a laudat cu ultimul mandat

Presedintele american, Barack Obama, a tinut pentru a opta si ultima oara discursul traditional de la inceput de an despre Starea Natiunii in fata Congresului, oratie marcata de convingerea ca SUA reprezinta cea mai puternica tara din lume.

Obama isi va incheia la sfarsitul acestui an al doilea si ultimul sau mandat de presedinte.

SUA, cea mai puternica natiune de pe Pamant

"V-am spus mai devreme ca toata discutia despre declinul economic al SUA exista doar ca abureala politica. Ei bine, la fel este si toata retorica pe care o auzim ca dusmanii nostri devin mai puternici, iar America mai slaba", a afirmat presedintele american.

In opinia lui Obama, Rusia si China sunt "state in proces de esuare", cu probleme economice. In schimb, "SUA este cea mai puternica natiune de pe Pamant", a apreciat liderul de la Casa Alba.

Teroristii nu reprezinta o amenintare existentiala pentru SUA

Referindu-se la organizatiile teroriste Al-Qaida si Statul Islamic, presedintele american a folosit aceiasi termeni ca in preceden... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro