Cat a contat in numirea inspectoarei scolare care face ravagii pe Facebook relatia cu fratele prefectului: "El nu doreste sa am functii de conducere"

Cat a contat in numirea inspectoarei scolare care face ravagii pe Facebook relatia cu fratele prefectului:

Contactata de "Adevarul" pentru a spune ce o recomanda pentru functia de inspector, Violeta Varga (41 de ani) a declarat ca are o experienta de 20 de ani in invatamant, avansand de la postul de invatatoare pana la cel de inspector.

acum 72 luni (26 Sep 2017)

Imaginile cu Violeta Varga, noul inspector pentru "educatie permanenta" din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Arad, care a postat pe pagina sa de Facebook zeci de poze provocatoare, au devenit virale pe internet. Potrivit specialarad.ro, Violeta Varga, care este iubita fratelui prefectului de Arad, a fost numita peste noapte inspector pentru educatie permanenta.

Potrivit sursei citate, atributiile inspectoarei sunt: sa asigure un mediu educational pacifist in randul elevilor, fara violenta, fara droguri, sa sprijine si indrume viata asociativa a elevilor (Consiliul Scolar al Elevilor, Consiliul Judetean al Elevilor), sa coordoneze activitatea directorilor palatelor si cluburilor copiilor, sa coordoneze programe de perfectionare pentru cadrele didactice din domeniul educatiei sau in domeniul specific de activitate, sa transmita directiilor de specialitate propuneri de imbunatatire a activitatii in teritoriu.

Contactata de "Adevarul" pentru a spune ce o recomanda pentru functia de inspector, Violeta Varga (41 de ani) a declarat ca are o experienta de 20 de ani in invatamant, avansand de la postul de invatatoare pana la cel de inspector. "Sunt de 20 de ani in invatamant. functia a fost obtinuta cu putin timp inainte de cea de inspector), profesor logoped. "Am ajutat o gramada de copii saraci, am participat la cursuri de formare internationala. Intrebata cat a contat in numirea pe functie relatia pe care o are cu fratele prefectului de Arad, inspectoarea a raspuns: "El nu doreste sa am functii de conducere".

Potrivit specialarad.ro, imaginile postate pe contul de Facebook al inspectoarei, in care Violeta Varga pozeaza provocator, au fost prelucrate astfel incat femeia sa arate mai bine decat in realitate. Intrebata cu privie la trucarea pozelor, Violeta Varga nu a mai raspuns, inchizandu-si contul de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro