Castile audio pe care le porti in somn si te vor legana ca si cum ai fi un bebelus

Castile audio pe care le porti in somn si te vor legana ca si cum ai fi un bebelus

Castile Kokoon sunt destul de confortabile pentru a fi purtate in somn si destul de inteligente incat sa ajusteze muzica in timp ce adormi si te trezesti. De asemenea, castile au un sistem de aerisire pentru a nu se incalzi si pentru a nu fi inconfortabile.

acum 99 luni (24 Jun 2015)

Castile Kokoon sunt destul de confortabile pentru a fi purtate in somn si destul de inteligente incat sa ajusteze muzica in timp ce adormi si te trezesti. Cand te culci, aplicatia de pe telefon stie acest lucru, iar senzorii EEG ai castilor Kokoon adapteaza continutul, volumul si alte aspecte.

Proiectul de pe Kickstarter poate fi disponibil aici.

Kokoon a patentat si un nou design pentru castile audio, astfel incat ele sa poata fi purtate in timpul somnului, fara sa ne afecteze urechile si sa ne loveasca. De asemenea, castile au un sistem de aerisire pentru a nu se incalzi si pentru a nu fi inconfortabile.

Castile Kokoon, conectate la aplicatia dedicata, iti permit sa setezi o alarma la timpul potrivit, ca sa nu te trezesti obosit. Castile vor sti sa te trezeasca in momentul cand nu te vei speria de la oboseala. De asemenea, in timpul somnului vei asculta cateva sunete dezvoltate impreuna cu specialisti si oameni de stiinta, care-ti fac relaxarea cat mai profunda.

Un amanunt interesant e modul in care castile se pot strange pentru a fi transportate mai usor.

Proiectul de pe kickstarter a strans un milion de dolari si mai are 16 zile in care poate fi finantat. Castile wireless Kokoon costa 160 de dolari, versiunea de pe Kickstarter, dar au mai ramas doar 963 de bucati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro