Castigatoarea Australian Open 2016 a devenit subiect de disputa intre doua tari care ii revendica apartenenta

Castigatoarea Australian Open 2016 a devenit subiect de disputa intre doua tari care ii revendica apartenenta

Kerber joaca insa pentru echipa de Fed Cup a Germaniei si este acum cea mai valoroasa tenismena din aceasta tara, reusind sa aduca un titlu de Grand Slem, dupa 17 ani de seceta pentru nemti, asa ca acestia nu au de gand sa renunte la apartenenta ei.

acum 100 luni (6 Feb 2016)

Kerber este socotita jucatoare germana, ea fiind nascuta la Bremen, pe 18 ianuarie 1988. "Foarte des, presa internationala o prezinta pe Angelique ca fiind o jucatoare germana cu origini poloneze, dar asta nu este adevarat! Ea are pasaport polonez, plateste taxe in Polonia, iar parintii ei sunt polonezi", a scris ziarul polonez Gazeta Wyborcza, citat de Ten Play si preluat de ziare.com.

Kerber joaca insa pentru echipa de Fed Cup a Germaniei si este acum cea mai valoroasa tenismena din aceasta tara, reusind sa aduca un titlu de Grand Slem, dupa 17 ani de seceta pentru nemti, asa ca acestia nu au de gand sa renunte la apartenenta ei. "Este adevarat ca acum locuiesc in Polonia si ca am legaturi cu aceasta tara, deoarece parintii mei locuiesc acolo si ma mai antrenez din cand in cand. Dar eu sunt nemtoaica, joc pentru Germania, am crescut in Germania si inima mea bate pentru Germania", a spus Kerber, al carei tata este polonez get-beget. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro