Castiga 20.000 de dolari pe luna pentru ca ii invata pe barbati cum sa aiba succes la femei

Castiga 20.000 de dolari pe luna pentru ca ii invata pe barbati cum sa aiba succes la femei

Prin urmare, Sarah a angajat un antrenor pentru 400 de dolari pe luna pentru a-i arata care este urmatorul pas pentru a deveni, la randul sau, un antrenor de acest tip. Primele luni, afacerea a mers destul de prost, de aceea a continuat sa munceasca cu Gilad pentru ca salariul sa o ajute pentru a se mentine pe linia de plutire.

acum 107 luni (1 May 2015)

La momentul absolvirii, Saraj Jones isi planificase sa devina artist. "Intr-o zi am avut un spectacol mare de arta si am inceput sa ma gandesc pana unde pot sa merg cu arta. Atunci mi-am dat seama ca nu-mi pasa de asta, ci de a produce o schimbare in vietile oamenilor. Acest gand a fost mult mai atragator si interesant", spune Sarah, in varsta de 29 de ani.

Prin urmare, Sarah a angajat un antrenor pentru 400 de dolari pe luna pentru a-i arata care este urmatorul pas pentru a deveni, la randul sau, un antrenor de acest tip. S-a mutat in San Francisco si in 2014 a decis sa-si deschida propria sa firma, "Introverted Alpha", pentru a ajuta barbatii isteti, dar introvertiti, sa cucereasca femeile intr-un mod natural.

"Cand lucram cu Adam, mi-am dat seama ca prefer sa-i pregatesc pe barbatii care au un curs al vietii liniar.

Primele luni, afacerea a mers destul de prost, de aceea a continuat sa munceasca cu Gilad pentru ca salariul sa o ajute pentru a se mentine pe linia de plutire. "Am facut aproximativ 10.000 de dolari. Dupa aceea, am stiut ce am de facut pentru a ajunge la acel punct si am stiut ca se poate repeta. Acum, incasarile pe luna variaza de la 5.000 dolari la 20.000 dolari, iar media din noiembrie a fost aproximativ de 10.000 de dolari pe luna. Jones lucreaza unu la unu cu clientii sai, care, in acest moment, sunt heterosexuali care cauta sa aiba relatii cu femei. "Clientii mei sunt, in general, baieti de 20 de ani. Cei mai multi dintre clienti arata foarte bine si sunt sociabili, dar si-au construit toate aceste tensiuni in jurul lor, ca sunt infioratori si ciudati.

Clientii au la dipozitie trei programei: 20 de sedinte pentru 9.400 dolari; 10 sedinte pentru 4800 dolari sau sau cinci sedinte pentru 2.500 dolari. Sesiunea introductiva este prin Google Hangout, iar restul sedintelor, care au loc de doua ori pe saptamana, sunt de obicei prin telefon si dureaza in jurul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro