"Castelul" miscator: un fermier chinez a construit un bordei de sapte etaje din pietre, lemn si pamant

Fermierul, despre care se crede ca ar avea schizofrenie, este convins ca frati de-ai sai care au murit in urma cu zece ani vor reveni sa locuiasca impreuna cu el.

acum 85 luni (17 Feb 2016)

Fermierul, despre care se crede ca ar avea schizofrenie, este convins ca frati de-ai sai care au murit in urma cu zece ani vor reveni sa locuiasca impreuna cu el. Chinezul, devenit celebru dupa ce povestea sa a fost prezentata in media locala, a construit parterul casei din Linqu, Shandong, in cinci ani, luandu-i inca trei ani sa adauge etajele. El s-a si imbolnavit dupa ce a terminat cel de-al doilea etaj si a stat imobilizat la pat timp de cateva luni, inainte sa reuseasca sa adauge si alte etaje.

Principalele sale materiale de constructie au fost teracota si blocurile de piatra pe care le-a adus la locatie cu ajutorul unei roabe.

Autoritatile nu sunt de acord cu constructia si au incercat sa-l convinga pe Hu sa renunte la castelul sau, dar nu au avut curajul sa-i demoleze casa.

Fermierul chinez continua sa faca reparatii si sa fortifice structura casei in timpul sau liber, scop in care foloseste subventiile pe care le primeste din partea guvernului la fiecare trei luni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro