Castelul Corvinilor devine mai scump pentru turisti din 2015. Nunta in castel, pe primul loc in topul chiriilor de lux

Castelul Corvinilor devine mai scump pentru turisti din 2015. Nunta in castel, pe primul loc in topul chiriilor de lux

Administratia locala din Hunedoara va mari de anul viitor preturile biletelor de intrare la Castelul Corvinilor. Taxa de ghidaj in Castelul Corvinilor va fi de 30 lei, pentru ghidaj in limba romana, va fi de 50 lei, pentru ghidaj intr-o limba straina.

acum 114 luni (15 Oct 2014)

Administratia locala din Hunedoara va mari de anul viitor preturile biletelor de intrare la Castelul Corvinilor. Astfel, potrivit unui proiect de hotarare a Consiliului Local Hunedoara, de anul viitor taxa de vizitare a Castelului Corvinilor, in lunile noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie va fi de 20 lei.

In perioada calendaristica martie, aprilie, septembrie si octombrie, pretul de intrare in castel va fi de 25 lei, iar in lunile mai, iunie, iulie, august pretul unui bilet va fi de 30 lei.

"Pentru elevii si studentii cu domiciliul pe raza municipiul Hunedoara si care studiaza in municipiul Hunedoara, pe baza carnetelor de elev sau student vizate pentru anul scolar in curs, se acorda intrarea gratuita in saptamana "Scoala Altfel" si cate o saptamana in timpul vacantelor scolare, perioada fiind stabilita si facuta publica de conducerea Muzeului Castelul Corvinilor", a informat Primaria Hunedoara. Astfel, taxa de filmare - filme artistice, documentare, scopuri publicitare, la Castelul Corvinilor va fi de de 3000 lei pe ora, in conditiile restrictionarii accesului vizitatorilor total sau partial.

Taxa de ghidaj in Castelul Corvinilor va fi de 30 lei, pentru ghidaj in limba romana, va fi de 50 lei, pentru ghidaj intr-o limba straina. Taxa foto pe vizitator va fi de 5 lei pe aparat, iar taxa video va fi de 15 lei pe aparat. Taxa de inchiriere sala evenimente private, altele decat petrecere nunta sau botez va fi de 1.500 lei pe ora, pe sala.

Taxa de petrecere de nunta pe botez in interiorul Castelului Corvinilor va fi de 15.000 lei pe ora. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro