Castelul Corvinilor 3D. Cum arata harta neconventionala a monumentului istoric

Castelul Corvinilor 3D. Cum arata harta neconventionala a monumentului istoric

Tehnicile de lucru alese de catre designer in creatia acestei harti ilustrate, au fost atat tehnici conventionale ca si grafica in tus, cat si proiectare 3D si colorare digitala", a informat Muzeul Castelului Corvinilor.

acum 65 luni (28 Apr 2015)

Harta reprezinta un proiect de grafica inedit care va aduce valoare materialelor informative existente ce promoveaza turismul cultural si istoric al orasului Hunedoara.

"Acest proiect artistic a fost creat de designerul oradean, Adrian Samoila, in colaborare cu Castelul Corvinilor si Primaria Hunedoara si s-a derulat de-a lungul a sase luni de lucru si documentare. Proiectul este un demers unic in Romania ce si-a propus sa valorizeze sub forma unei reprezentari grafice extensive, elemente din patrimoniul istoric si arhitectonic hunedorean", a informat Costin Tinca, directorul Muzeului Castelului Corvinilor.

"Abordarea grafica depaseste tipicul conventional al unei cartografieri clasice si ofera o perspectiva inedita a ansamblului general al castelului. Tehnicile de lucru alese de catre designer in creatia acestei harti ilustrate, au fost atat tehnici conventionale ca si grafica in tus, cat si proiectare 3D si colorare digitala", a informat Muzeul Castelului Corvinilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro