"Casanova", artistul tatuator acuzat ca a abuzat sexual doua eleve, la un pas sa scape de invinuirea de viol

Marti, 22 august, magistratii Judecatoriei Barlad au fost asteptati sa pronunte sentinta intr-un controversat dosar de viol, in care inculpatul, Lupu Flaviu, un tanar de 23 de ani, fost hairstilist, in prezent artist tatuator, este acuzat ca ar fi racolat doua minore, prin intermediul retelelor de socializare si le-ar fi violat. Fixeaza termen de judecata pentru a discuta schimbarea incadrarii juridice la data de 29 august 2017 cand se vor cita partile prin aprod, cu scurtarea termenului la 2 zile libere", se mentioneaza in hotararea pronuntat marti dupa-amiaza de Judecatoria Barlad.

acum 69 luni (22 Aug 2017)

Marti, 22 august, magistratii Judecatoriei Barlad au fost asteptati sa pronunte sentinta intr-un controversat dosar de viol, in care inculpatul, Lupu Flaviu, un tanar de 23 de ani, fost hairstilist, in prezent artist tatuator, este acuzat ca ar fi racolat doua minore, prin intermediul retelelor de socializare si le-ar fi violat.

"In baza art.395 Cod Procedura Penala, repune cauza pe rol pentru a se pune in discutia partilor schimbarea incadrarii juridice a faptei inculpatului Lupu Flaviu Stefan, din infractiunea de viol prev de art.218 al.1 si 3 lit c Cod penal impotriva persoanei vatamate P.A. in infractiunea de act sSxual cu un minor prev de art.220 al.1 Cod penal. Fixeaza termen de judecata pentru a discuta schimbarea incadrarii juridice la data de 29 august 2017 cand se vor cita partile prin aprod, cu scurtarea termenului la 2 zile libere", se mentioneaza in hotararea pronuntat marti dupa-amiaza de Judecatoria Barlad.

Flaviu Lupu, autointitulat pe retelele de socializare "Casanova", a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv, in iunie 2016. Dupa ce dosarul a trecut de camera preliminara, una dintre victime a anuntat ca isi retrage plangerea, urmare a impacarii pe cale amiabila cu inculpatul. In atare conditii, pe 19 ianuarie, a.c., Judecatoria Barlad, a dispus eliberarea din arest a tanarului si luarea fata de acesta a masurii arestului la domiciliu. Decizia a fost contestata de procurori, insa instanta de control judiciar, Tribunalul Vaslui, a mentinut hotararea judecatorilor barladeni, astfel ca tanarul a parasit Penitenciarul Vaslui.

Pe durata arestului la domiciliu, tanarul are stabilite o serie de obligatii, printre care si interdictia de a comunica, direct sau indirect, cu cealalta persoana vatamata.

A doua victima, reaudiata

Surse judiciare au precizat pentru Adevarul ca si in cazul elevei de 14 ani care a ramas parte civila in dosar. De altfel, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro