Casa Regala, in centrul unui scandal fara predecent

Cum a inceput scandalul Jurnalista Roxana Iordache, care a fost membru al Consiliului Regal, sustine ca Regele ar fi izolat si ca mesajele semnate de acesta si transmise de Casa Regala nu i-ar apartine, subliniind faptul ca actul de excludere din Familia Regala a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de acesta. Noi dezvaluiri ale singurului jurnalist acreditat la Casa Regala Andrei Badin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regala, a precizat ca scandalul la care s-a ajuns acum public isi are originea in anii 1992-1994 si a culminat cu intrarea in Familia Regala a lui Radu Duda.

acum 53 luni (30 Dec 2015)

Casa Regala este zguduita de un scandal fara precedent. In presa au aparut o serie de articole care sustin ca Regele Mihai ar fi prizonierul serviciilor secrete, care au actionat cu ajutorul lui Radu Duda.

Avocatul Regelui Mihai a reactionat prompt si a spus ca Majestatea Sa este indignat de acuzatiile care pun la indoiala capacitatile sale si ca are de gand sa o dea in judecata pe ziarista.

Cum a inceput scandalul

Jurnalista Roxana Iordache, care a fost membru al Consiliului Regal, sustine ca Regele ar fi izolat si ca mesajele semnate de acesta si transmise de Casa Regala nu i-ar apartine, subliniind faptul ca actul de excludere din Familia Regala a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de acesta. (...) Mizeria de lucratura contra nepotului regal, Nicolae Mihai, virtual Rege Mihai al II-lea, a fost atat de perversa. Adica voi va imaginati ca Regele Mihai isi executa nepotul fara ca macar sa-l cheme si sa asculte ce are de spus?", a mai notat aceasta.

Noi dezvaluiri ale singurului jurnalist acreditat la Casa Regala

Andrei Badin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regala, a precizat ca scandalul la care s-a ajuns acum public isi are originea in anii 1992-1994 si a culminat cu intrarea in Familia Regala a lui Radu Duda. De atunci au avut loc contacte discrete intre Principesa si trimisi de la Bucuresti, iar intrarea in Familia Regala a lui Radu Duda si mai apoi negocierile din Elvetia cu regimul Iliescu au alungat multi din monarhistii vechi. Intre timp Radu Duda si-a consolidat Puterea in Casa Regala si practic acum el e cel care o conduce, Regele nu mai are absolut nici o putere", a sustinut Badin pentru flux24.ro.

Rolul lui Radu Duda

Jurnalistul sustine ca imediat dupa nunta, Radu Duda a incercat si in timp a si reusit sa controleze tot ce misca in Casa Regala, inclusiv pe Rege. Scena soptita pe culoarele Palatului a sunat cam asa: Principele Radu a chemat-o si i-ar... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro