Casa inteligenta, vanduta de o companie romaneasca: ce ofera Allview si la ce pret

Casa inteligenta, vanduta de o companie romaneasca: ce ofera Allview si la ce pret

Include solutii utilitare - senzori si dispozitive care controleaza utilitatile, de confort - pentru a controla si monitoriza lumina artificiala si naturala, umiditatea, temperatura, precum si prin numeroasele aplicatii ale oglinzii inteligente, de securitate - poti programa sistemul sa activeze luminile, televizorul sau sistemele de sunet la anumite ore, pentru a simula o casa locuita, si eco - pentru controlul consumului si scaderea costurilor de locuire.

acum 90 luni (8 Dec 2016)

Visual Fan a anuntat pachetul pentru casa inteligenta, denumit "Siebo Smart Home". Va fi comercializat sub brandul Allview, pe care compania l-a crescut prin vanzarea de telefoane si tablete. Include solutii utilitare - senzori si dispozitive care controleaza utilitatile, de confort - pentru a controla si monitoriza lumina artificiala si naturala, umiditatea, temperatura, precum si prin numeroasele aplicatii ale oglinzii inteligente, de securitate - poti programa sistemul sa activeze luminile, televizorul sau sistemele de sunet la anumite ore, pentru a simula o casa locuita, si eco - pentru controlul consumului si scaderea costurilor de locuire. E rezistenta la apa, recunoaste atingerile in 10 puncte, are conectivitate prin WiFi si Bluetooth si poate servi drept panou de comanda pentru smart home, dar este in acelasi timp si un indicator pentru sanatate (se conecteaza la un cantar si cu un dispozitiv tert poti monitoriza hidratarea pielii si primi recomandari pentru fiecare situatie in parte.

Pretul de pornire este de 600 lei (camera) si poate ajunge pana la 6.000 de lei, in functie de complexitate si numarul de senzori. Pentru inceput, dispozitivele vor putea fi achizitionate de pe site-ul allview.ro si din 2017 vor fi in retail la Altex, MediaGalaxy si eMag. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro