Casa de Asigurari de Sanatate ia masuri pentru protejarea pacientilor de plata unor suprataxe la furnizorii de servicii medicale. LISTA integrala a tarifelor decontate de catre CNAS

Fisiere atasate: CAS_afisare pachet de servicii_Paraclinic.xlsx Anuntul de afisat inaintea tabelelor cu servicii.pdf CNAS solicita furnizorilor de servicii medicale aflati in contract cu casele de asigurari de sanatate sa afiseze in incintele in care isi desfasoara activitatea, la loc vizibil, pe suport de hartie sau prin sisteme de afisaj digital, informatiile privind pachetele de servicii medicale si tarifele corespunzatoare serviciilor contractate.

acum 93 luni (28 Oct 2016)

Fisiere atasate: CAS_afisare pachet de servicii_Paraclinic.xlsx Anuntul de afisat inaintea tabelelor cu servicii.pdf

CNAS solicita furnizorilor de servicii medicale aflati in contract cu casele de asigurari de sanatate sa afiseze in incintele in care isi desfasoara activitatea, la loc vizibil, pe suport de hartie sau prin sisteme de afisaj digital, informatiile privind pachetele de servicii medicale si tarifele corespunzatoare serviciilor contractate.

Afisarea acestor informatii, in formatul stabilit de CNAS, constituie o obligatie a furnizorilor de servicii medicale, prevazuta in Contractul-cadru pentru anii 2016 - 2017 (HG 161/2016, cu modificarile si completarile ulterioare), a carei neindeplinire poate fi sanctionata de casele de asigurari de sanatate.

Pentru indeplinirea obligatiei respective, CNAS informeaza intr-un comunicat de presa ca a transmis catre casele de asigurari de sanatate machetele pentru afisarea informatiilor mentionate anterior, urmand ca acestea sa fie puse la dispozitia furnizorilor de servicii medicale in termen de trei zile lucratoare. Machetele pe care le vor afisa furnizorii includ si un anunt care instiinteaza ca pentru serviciile decontate de casa de asigurari de sanatate nu se pot solicita, sub nicio forma, plati suplimentare de la asigurati" - a declarat Radu Gheorghe Tibichi, presedintele CNAS. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro