Casa cantaretei Nicki Minaj a fost vandalizata: Hotii au furat bijuterii si au distrus obiectele artistei

Casa cantaretei Nicki Minaj a fost vandalizata: Hotii au furat bijuterii si au distrus obiectele artistei

Hotii au furat din vila artistei bijuterii in valoare de 175.000 de dolari si au distrus mai multe obiecte de mobilier, tablouri si articole vestimentare ale cantaretei, informeaza BBC, citat de News.ro. Au furat bijuterii si alte bunuri in valoare de 175.000 de dolari", a dezvaluit un purtator de cuvant al Politiei din Los Angeles.

acum 38 luni (4 Feb 2017)

Hotii au furat din vila artistei bijuterii in valoare de 175.000 de dolari si au distrus mai multe obiecte de mobilier, tablouri si articole vestimentare ale cantaretei, informeaza BBC, citat de News.ro. De asemenea, hotii au distrus mai multe obiecte de mobilier, tablouri si au spart sticlele cu parfum ale vedetei. Au furat bijuterii si alte bunuri in valoare de 175.000 de dolari", a dezvaluit un purtator de cuvant al Politiei din Los Angeles. Politia locala va analiza inregistrarile realizate de camerele video ale sistemului de securitate din acea zona. Potrivit politistilor, furtul s-a produs intre 24 noiembrie 2016 si 24 ianuarie, in perioada in care vedeta nu a locuit in acea resedinta. Nicki Minaj, nascuta pe 8 decembrie 1982 cu numele Onika Tanya Maraj, este o cantareata rap, compozitoare si actrita americana, originara din Trinidad si Tobago. A iubit inca din copilarie actoria si muzica, a cantat la clarinet si a jucat in mai multe piese de teatru.

Si-a lansat albumul de debut, "Pink Friday", in 2010. Discul s-a bucurat de un succes urias in randul publicului si criticilor, iar unele dintre publicatiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj "noua regina a muzicii hip-hop". A lansat trei albume de studio, iar single-urile ei s-au vandut in peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Artista americana a primit 10 nominalizari la premiile Grammy si a fost recompensata cu numeroase trofee, inclusiv cu sase American Music Awards, patru Billboard Music Awards si trei MTV Video Music Awards. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro