Casa Alba se pregateste pentru un posibil summit intre Donald Trump si Vladimir Putin

Casa Alba se pregateste pentru un posibil summit intre Donald Trump si Vladimir Putin

In iulie 2017, presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin au avut o intalnire care a durat mai bine de doua ore, la summitul G20 de la Hamburg.Trump si Putin si-au dat mana si au zambit presei, in prima parte a intalnirii, la care au avut acces si jurnalistii.

acum 30 luni (2 Jun 2018)

La intalnire ar urma sa fie abordate teme precum Siria, Ucraina si controlul armelor nucleare. Summitul ar fi a treia intrevedere dintre cei doi lideri, celelalte doua avand loc cu ocazia summitului G20 din iulie 2017 si summitului din Vietnam tot de anul trecut.

In iulie 2017, presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin au avut o intalnire care a durat mai bine de doua ore, la summitul G20 de la Hamburg.Trump si Putin si-au dat mana si au zambit presei, in prima parte a intalnirii, la care au avut acces si jurnalistii. Discutam acum si, bineinteles, acest lucru va continua", a spus Trump, sugerand ca se vor "intampla multe lucruri pozitive pentru Rusia, pentru Statele Unite si pentru toti cei vizati", conform news.ro. "Este o onoare sa fiu alaturi de dumneavoastra", a incheiat Trump, dand mana cu Putin si invitandu-l sa spuna cateva cuvinte. "Sunt incantat sa va intalnesc personal si sper ca reuniunea noastra va da rezultate", a raspuns liderul de la Kremlin. Cei doi lideri s-au intalnit in prezenta ministrului rus de Externe Serghei Lavrov si a secretarului american de Stat Rex Tillerson. Conflictul sirian si actiunile Rusiei in Ucraina au fost principalele subiecte de discutie evocate de cele doua parti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro