"Cartita" din DNA Cluj mergea in vacanta cu amanta, pe banii celor anchetati de procurorii anticoruptie

Surse judiciare sustin ca "Tatar a mers in vacanta cu amanta, la Budapesta, cu bani imprumutati de la omul de afaceri Ion Caprita Neicutescu, care a preluat spatiile comerciale folosite de societatea Michelangelo SRL, din Cluj Napoca, ai carui patroni au fost arestati dupa ce au pus in vanzare zeci de tone de carne stricata".

acum 71 luni (10 Sep 2014)

La inceptul acestui an, DNA Cluj si-a dat seama ca are in interior un angajat care compromite, pe rand, marile dosare de coruptie.

Dupa sase luni de ancheta, procurorii au aflat informatii socante despre comisarul sef Valentin Tatar, ofiterul de politie judiciara, la DNA Cluj supranumit "cartita" din DNA.

In dosarul penal care il priveste, se arata ca politistul facea cumparaturi extravagante, care depaseau cu mult salariul lui, cum ar fi o canapea de lux de 8.500 de lei. Surse judiciare sustin ca "Tatar a mers in vacanta cu amanta, la Budapesta, cu bani imprumutati de la omul de afaceri Ion Caprita Neicutescu, care a preluat spatiile comerciale folosite de societatea Michelangelo SRL, din Cluj Napoca, ai carui patroni au fost arestati dupa ce au pus in vanzare zeci de tone de carne stricata". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro