Carti de colorat pentru adulti

Stresul cotidian, rutina si automatismele impuse de activitatea zilnica ne determina pe tot mai multi dintre noi sa ne cautam activitati diverse de timp liber. O aventura in culori cu animale si mii de flori", de Millie Marotta sau "Gradina secreta", de Johanna Basford sunt doua dintre titlurile pe care le puteti incerca si care, cu siguranta, va vor crea pentru cateva momente impresia ca sunteti intr-o alta lume, unde nimeni si nimic nu va impiedica sa visati.

acum 47 luni (22 Feb 2016)

Stresul cotidian, rutina si automatismele impuse de activitatea zilnica ne determina pe tot mai multi dintre noi sa ne cautam activitati diverse de timp liber. Aceasta distractie, care a castigat popularitate in ultimul timp, adeptii ei organizandu-se in grupuri de intalnire, este perceputa ca un mijloc extrem de usor de exprimare, destresare, relaxare, spuneti-i cum vreti.

Si pentru a vedea ce cautata este aceasta activitate, am aflat ca, in prezent, sase dintre primele 20 de carti vandute pe Amazon sunt carti de colorat pentru adulti. Referindu-se la colorat ca la o actiune creativa, ce ne ajuta sa avem o viata mai buna, psihologul Ben Mihaelis spunea: "Multi oameni au folosit in trecut coloratul din motive de sanatate mintala. Carl Jung obisnuia sa recomande pacientilor sai sa coloreze mandale, la sfarsitul secolului trecut, ca o modalitate de a-i determina pe oameni sa se concentreze si sa permita subconstientului sa se deschida. Acum stim ca are o multime de alte calitati de destresare, de asemenea." O aventura in culori cu animale si mii de flori", de Millie Marotta sau "Gradina secreta", de Johanna Basford sunt doua dintre titlurile pe care le puteti incerca si care, cu siguranta, va vor crea pentru cateva momente impresia ca sunteti intr-o alta lume, unde nimeni si nimic nu va impiedica sa visati. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro