Cartelul sexului din Roma. Metodele barbare prin care un "loverboy" pedepsea prostituatele insubordonate

Cartelul sexului din Roma. Metodele barbare prin care un

Mircea Cristian, zis "Katy" a fost judecat la Tribunalul Iasi pentru trafic de persoane si trafic de minori. "Una dintre persoanele vatamate a precizat ca Mircea Cristian detinea un pistol cu glont, pe care l-a folosit pe un camp in apropierea Romei, unde, de fata cu toate fetele care erau exploatate de el, a aranjat mai multe sticle si a tras cu pistolul.

acum 28 luni (19 Mar 2018)

Mircea Cristian, zis "Katy" a fost judecat la Tribunalul Iasi pentru trafic de persoane si trafic de minori. "Ca metoda de racolare, tinerelor li se promiteau locuri de munca bine platite in Italia sau chiar li se spuneau ca vor merge sa practice prostitutia dar ca vor primi o parte din banii obtinuti. De cele mai multe ori, Mircea Cristian simula relatii sentimentale cu tinerele recrutate convingandu-le sa accepte practicarea prostitutiei prin promisiunea unui viitor impreuna cu acesta", au precizat procurorii.

Acestia au mai aratat ca, dupa ce erau racolate, fetele erau cazate la o locuinta detinuta de Cristian Mircea. Acolo, proxenetul le lua cartile de identitate si apela de diversi transportatori pentru a le duce pe fete in Italia.

Anchetatorii mai arata ca Mircea Cristian obisnuia sa faca sex cu unele fete inainte de a le trimite in Italia, iar daca nu era multumit de prestatia acestora ele ramaneau pentru a se prostitua in Iasi. "Una dintre persoanele vatamate a precizat ca Mircea Cristian detinea un pistol cu glont, pe care l-a folosit pe un camp in apropierea Romei, unde, de fata cu toate fetele care erau exploatate de el, a aranjat mai multe sticle si a tras cu pistolul. Cu aceasta ocazie le-a aratat ca este un bun tragator si le-a spus ca daca nu-l vor asculta le va impusca", au mai aratat procurorii DIICOT Iasi.

Marocan batut cu batele

Procurorii au exemplificat situatia tinerei Elena R., cea care avea 18 ani atunci cand a fost racolata de proxeneti. Anchetatorii spun ca tanara s-a intalnit, in preajma Sarbatorilor de Iarna din 2012, cu o prietena, in zona unui internet cafe, fiind intrebata daca nu vrea sa mearga in Italia pentru a munci. Ulterior, ieseanca a ajuns intr-o casa in care se aflau mai multe persoane de etnie roma, unde Dobrin Pitai a intrebat-o daca e majora, controland-o in lenjeria intima si luandu-i buletinul si certificatul de nastere, actul din... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro