Cartela Vodafone rasplateste cu bonusuri toti utilizatorii serviciilor de date mobile, indiferent de retea

Cartela Vodafone rasplateste cu bonusuri toti utilizatorii serviciilor de date mobile, indiferent de retea

Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori arata ca reteaua Vodafone Romania ofera cele mai mari viteze medii de descarcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de incarcare a datelor mobile, precum si cea mai mica latenta de transmisie a datelor mobile.

acum 47 luni (27 Nov 2017)

Pentru a beneficia de bonus, clientii oricarei retele mobile trebuie sa descarce aplicatia NetPrimesti, special creata pentru masurarea traficului de date. Bonusul de date este acumulat in aplicatie timp de 14 zile, dupa care devine disponibil si poate fi folosit pe o Cartela Vodafone.Ca sa il poata accesa, utilizatorul trebuie sa introduca in aplicatie un numar de Cartela Vodafone, fie ca este unul nou sau deja existent in reteaua Supernet 4.5G.

Pe baza aceluiasi mecanism promovat de Vodafone Romaniainca din primavara, clientii inscrisi deja in campania Net Folosesti, Net Primesti vor continua sa primeasca bonusuri de pana la 30.000 MB la fiecare 28 de zile.

In luna octombrie, Vodafone Romania a fost desemnata cea mai rapida retea mobila din tara, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de date mobile din Romania in trimestrul trei al anului 2017, cu ajutorul Speedtest by Ookla, cea mai populara aplicatie de testare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori arata ca reteaua Vodafone Romania ofera cele mai mari viteze medii de descarcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de incarcare a datelor mobile, precum si cea mai mica latenta de transmisie a datelor mobile. Vodafone Romania a fost certificata ca fiind cea mai rapida retea de date mobile din tara si pentru al doilea si al treilea trimestru din 2016, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicatiei Speedtest by Ookla. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro