Carpat Sport produce Bicicleta Romanilor la Movilita, Ialomita Ce biciclete prefera romanii?

Fie că este aleasă pentru ieșiri de weekend in parc sau la munte, fie pentru a inlocui mijloacele clasice de transport pană la serviciu ori la școală, bicicleta romanilor produsă de Carpat Sport este o alegere inspirată. Cand vine weekend-ul, după săptămana grea de muncă in care părinții și copii abia reușesc să se vadă seara, o plimbare de familie cu biciclete este extrem de revigorantă.

acum 88 luni (21 Sep 2015)

Carpat Sport, unul dintre cei mai importanți producători de biciclete din țară, raportează o creștere constantă a vanzărilor in Romania. In 2014 compania a inregistrat vanzări mai mari cu 15% faţă de 2013, iar ritmul de creştere este constant, ceea ce indică o atracție tot mai mare pe care romanii o au pentru biciclete autohtone. Carpat Sport produce incă din 2012 in fabrica de la Movilița, Ialomița, o gamă variată de biciclete inspirate de peisajul Romaniei -bicicleta romanilor. Gama de biciclete Carpat Sport include: mountain bikes, trekking bikes, city bikes, BMX, biciclete cu suspensii duble, biciclete pliabile si biciclete pentru copii.

Biciclata romanilor, aleasă de 1 din 5 romani

Conform statisticilor nationale publice, aflăm că dintr-un total de 350.000 biciclete vandute anual in Romania, producţia autohtonă ocupă aproximativ jumătate.

Intr-o lume cu un stil de viață din ce in ce mai sedentar, bicicleta este un aliat de nădejde pentru menținerea unui echilibru. Fie că este aleasă pentru ieșiri de weekend in parc sau la munte, fie pentru a inlocui mijloacele clasice de transport pană la serviciu ori la școală, bicicleta romanilor produsă de Carpat Sport este o alegere inspirată.

La Carpat Sport cele mai căutate tipuri de biciclete sunt: bicicletele pentru copii 12-20 inch, bicicletele Mountain -Bike, bicicletele de oras tip pliabil si trekking. Cand vine weekend-ul, după săptămana grea de muncă in care părinții și copii abia reușesc să se vadă seara, o plimbare de familie cu biciclete este extrem de revigorantă. Aceste modele sunt versatile, usor de manevrat pentru copiii de pana la 6 ani datorită dimensiunilor și posibilității de a monta roți ajutătoare. Bicicleta TRINX 2069, ofera mai multă libertate de mișcare, poate fi ușor folosită de copiii care au de la 8 ani in sus. Cei cărora le place să fugă din oraș numai cu bicicleta, fără alt mijloc de transport,... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro