Carosabil SURPAT in centrul Capitalei. CE spune Ministrul Transporturilor: "Accidente TEHNICE au fost si in Barcelona si Londra. Locuitorii din zona vor fi EVACUATI si CAZATI pe cheltuiala CONSTRUCTORULUI"

Carosabil SURPAT in centrul Capitalei. CE spune Ministrul Transporturilor:

UPDATE 12:20: Un reprezentant Metrorex a declarat ca circulatia cu metroul nu va fi afectata de acest incident si ca autoritatile iau toate masurile ca apa sa nu patrunda in statii.

acum 55 luni (14 Dec 2015)

Traficul pe anumite portiuni din Bulevardul Eroilor si pe Bulevardul Eroilor Sanitari a fost intrerupt. Din cauza lucrarilor la noua magistrala de metrou, o parte din carosabil s-a prabusit, astfel ca autoritatile au fost nevoite sa inchida circulatia din zona. Ministrul Transporturilor a declarat in aceasta seara ca astfel de "accidente tehnice" au fost si in Barcelona si Londra"

UPDATE 17.50 Ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu, a facut anumite precizari in legatura cu accidentul din zona Eroilor. "Au fost in Barcelona, au fost in Londra, sunt accidente tehnice. In acest moment, tasarea e stabilizata, aceasta este sub cota de alarma", a spus Costescu, informeaza B1 TV.

UPDATE 12:20: Un reprezentant Metrorex a declarat ca circulatia cu metroul nu va fi afectata de acest incident si ca autoritatile iau toate masurile ca apa sa nu patrunda in statii. S.au luat masuri de constructori ca sa nu patrunda apa in statii, acum se cauta solutii de consolidare a terenului. Au fost luate masuri de domnul prefect pentru asigurarea sigurantei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro