Carmen Dan, despre incidentul in care a fost implicat Boureanu: "Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Retinerea nu a fost intamplatoare"

Carmen Dan, despre incidentul in care a fost implicat Boureanu:

Din punctul meu de vedere, actiunile noastre trebuie sa fie concentrate in aceasta directie si in perioada urmatoare veti vedea din ce in ce mai multe actiuni ale politistilor in trafic tocmai pentru ca ne dorim ca cetatenii si participantii la trafic sa fie in siguranta", a subliniat Carmen Dan.

acum 68 luni (13 Jun 2017)

"Am observat ca cel care a initiat agresiunea a fost domnul Boureanu, nu politistului. Pe de alta parte, sunt sigura ca procurorul o sa ia decizii intelepte, iar masura retinerii nu a fost, din punctul meu de vedere, deloc o masura intamplatoare. Politistul este in strada sa aplice legea, nu sa fie lovit, agresat", a declarat ministrul de Interne. Statutul politistului ar putea fi schimbat Ea a mai spus ca, in calitate de ministru de Interne, ii va apara de fiecare data pe angajatii ministerului care sunt pe strada si la locul de munca si fac un serviciu pentru cetatean si asigura in felul acesta gradul de siguranta al cetateanului. "Sa ne uitam la ceea ce se intampla pe strada in ultima vreme si la faptul ca incidentele in trafic au crescut. Asta inseamna ca nu mai exista un nivel ridicat al disciplinei in trafic si politistii rutieri trebuie sa fie din ce in ce mai prezenti in trafic. Din punctul meu de vedere, actiunile noastre trebuie sa fie concentrate in aceasta directie si in perioada urmatoare veti vedea din ce in ce mai multe actiuni ale politistilor in trafic tocmai pentru ca ne dorim ca cetatenii si participantii la trafic sa fie in siguranta", a subliniat Carmen Dan. Ministrul de Interne a precizat ca isi propune ca in perioada urmatoare sa relanseze dezbaterea despre Statutul politistului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro