Carla's Dreams si "Sub pielea mea", prea sexy pentru CNA

Carla's Dreams si

Dupa ce a avut de comentat pe marginea melodiei Deliei -"Sunt beata" (compus tot de Carla's Dreams) - CNA se concentreaza, in sedinta de azi, pe videoclipul piesei "Sub pielea mea" cantata chiar de trupa din Republica Moldova. Articolul 39, alineatul 2 din Legea audiovizualului cu privire la protectia minorilor arata ca: "Difuzarea in serviciile de televiziune si de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor se poate face numai daca, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces conditionat, se asigura faptul ca minorii din zona de transmisie, in situatii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective".

acum 80 luni (19 Apr 2016)

Dupa ce a avut de comentat pe marginea melodiei Deliei -"Sunt beata" (compus tot de Carla's Dreams) - CNA se concentreaza, in sedinta de azi, pe videoclipul piesei "Sub pielea mea" cantata chiar de trupa din Republica Moldova.

Consiliul National al Audiovizualuli (CNA) va analiza clipul piesei "Sub pielea mea #Eroina", difuzat, potrivit monitorizarii din 31 ianuarie, de televiziunile muzicale Zu TV si MTV Romania si cantata de trupa din Republica Moldova, anunta Mediafax.

De asemenea, una dintre sesizarile primite compara acest clip cu lungmetrajul "50 shades of Grey" - sintagma folosita in reclamatie a fost "(...) Un alt exemplu este videoclpiul de la melodia '50 shades of Grey', la fel de deocheat" - insa reclamantul nu a precizat numele melodiei sau al artistului, mai precizeaza sursa citata. O alta varianta a intrarii in legalitate, noteaza redactorii agentiei de presa, poate fi reprezentata de eliminarea din videoclip a scenelor incriminate si astfel sa poate fi difuzat la orice ora.

Articolul 39, alineatul 2 din Legea audiovizualului cu privire la protectia minorilor arata ca: "Difuzarea in serviciile de televiziune si de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor se poate face numai daca, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces conditionat, se asigura faptul ca minorii din zona de transmisie, in situatii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective". Citeste si:

+Scene de sex si nuditate excesiva la TVR

+MARUTA, judecat de CNA pentru ca a difuzat imagini cu chipul victimei violului ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro