Care suplimente alimentare au in spate studii stiintifice

Care suplimente alimentare au in spate studii stiintifice

Uleiul de menta relaxeaza muschii si este mai eficient in tratamentul antispastic Rolul fierului in alimentatia copilului atunci cand acesta nu e anemic: Poate imbunatati dezvoltarea psihomotorie, insa nu si pe cea mentala si comportamentala. 30 de ml de ulei de cocos pe zi poate duce la o reducere in greutate, probabil pentru faptul ca grasimile continute in acest tip de ulei sunt greu de depozitat de catre organism.

acum 54 luni (6 Jul 2016)

Rezultatele acestei intreprinderi a lui David McCandless au fost publicate pe site-ul informationisbeautiful.net . David a alcatuit un grafic supraetajat in care a pozitionat numele suplimentului si indicatia pentru care e bine sa iei respectivul supliment sau nu.

La primul etaj a plasat suplimentele sigure, sub el pe cele bune si care promit, apoi cele neconcludente, slabe sau cele care nu au niciun efect.

Va prezentam primele doua etaje care cuprind suplimentele pentru care David a gasit ca au la baza studii stiintifice.

Sigure

Cafeaua si rsicul cardiovascular. Cantitatea optima este de 3-5 cesti de cafea pe zi.

Bune si care promit

Cafeina si efectul ei asupra memoriei.

Coaja de ou combate artrita. Coaja de ou stimuleaza producerea de celule si reduce inflamatiile. Probioticele combat diareea produsa de consumul de antibiotice.

Uleiul de menta si efectul asupra musculaturii. Uleiul de menta relaxeaza muschii si este mai eficient in tratamentul antispastic

Rolul fierului in alimentatia copilului atunci cand acesta nu e anemic: Poate imbunatati dezvoltarea psihomotorie, insa nu si pe cea mentala si comportamentala.

Uleiul de cocos slabeste. 30 de ml de ulei de cocos pe zi poate duce la o reducere in greutate, probabil pentru faptul ca grasimile continute in acest tip de ulei sunt greu de depozitat de catre organism. Nu sunt evidente ca suplimentul reduce riscul de cancer colorectal, dar poate inhiba polipii precancerosi. Exista studii solide care dovedesc ca un supliment de calciu poate reduce ulor presiunea sangelul , in special la persoanele sub 35 de ani.

Acizii grasi omega 3 din peste si cancerul colorectal. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe studii in acest sens.

Vitamina D si gripa. Unul d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro