Care sunt noutatile cu care vine unul dintre cele mai moderne aquaparkuri din Romania, in noul sezon estival

Care sunt noutatile cu care vine unul dintre cele mai moderne aquaparkuri din Romania, in noul sezon estival

Vizitatorii Aquaparkului Nymphaea se pot bucura atat de zona interioara, cu opt bazine si patru tobogane, cat si de zona exterioara, cu sapte bazine si sase tobogane, la care se adauga terenurile de fotbal, volei pe plaja, tenis de masa sau biliard. Cu exceptia weekendurilor si a zilelor de sarbatori legale, in Aquapark se va putea intra si cu bilete pentru trei ore, care vor costa 25 lei, pentru adulti, 20 lei pentru elevi peste 14 ani pana la 18 ani si pensionari, 12 lei pentru copii peste 3 ani pana la 14 ani.

acum 21 luni (1 May 2018)

Vizitatorii Aquaparkului Nymphaea se pot bucura atat de zona interioara, cu opt bazine si patru tobogane, cat si de zona exterioara, cu sapte bazine si sase tobogane, la care se adauga terenurile de fotbal, volei pe plaja, tenis de masa sau biliard. Este vorba, in primul rand, de accesul turistilor, si anume pregatirea unei intrari separate pentru cei care si-au cumparat bilete online, a saptea casa de bilete.

"Am instalat un sistem de acces, pe care o sa-l folosim pentru cei care au cumparat bilete online. Nu mai aglomeram cele sase case, vor avea si intrare de afara exclusiva.

Mai mult, avand in vedere ca, la intrarea in Aquapark, se pierdea foarte mult timp cu incarcarea bratarilor, vizitatorii vor putea face acest lucru si in alte doua locuri din interior, de la un ghiseu special si de la magazinul alimentar. In aceasta perioada, dincolo de lucrarile de igienizare si intretinere, au fost amplasate si alte sezlonguri in zone cu umbra, numarul total ajungand la 3.000, au fost achizitionate mai multe umbrele, ajungandu-se la aproape 100, au fost revizuite toboganele, bazinele si sistemele de siguranta. S-a intervenit la instalatia de golire si mai avem nevoie de aproximativ o saptamana pentru a fi totul in regula", a precizat Liviu Andrica. "Familiile cu copii sub 14 ani, care pana acum primeau un dulap pentru fiecare membru, vor primi acum acces la vestiare doar pentru adulti", a precizat Liviu Andrica.

Incepand din aceasta vara, cei care aleg sa-si petreaca timpul liber la Aquapark vor putea inchiria si terenurile de fotbal, volei de plaja, tenis de masa ori jocuri de masa, inclusiv biliard. In plus, pe langa saloane de sauna, masaj si jacuzzi, din acest sezon va functiona si un salon de solar, la etajul superior. In total, vom avea sase puncte de alimentatie, astfel incat vizitatorii sa nu mai stea la coada nici cand cumpara mancarea", a mentionat Andrica.

Aceleas... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro