Care sunt fructele prietenoase cu dieta

Care sunt fructele prietenoase cu dieta

Gutuia Parfumata gutuie nu contine decat 28 de calorii pe suta de grame, asa ca ai toate motivele sa o consumi in aceasta toamna. Contine doar 33 de calorii la suta de grame si este bogta in vitamina C, potasiu, calciu si magneziu.

acum 113 luni (24 Sep 2014)

Gutuia

Parfumata gutuie nu contine decat 28 de calorii pe suta de grame, asa ca ai toate motivele sa o consumi in aceasta toamna.

Din cauza gustului sau usor acrisor, gutuia se consuma adesea indulcita, astfel incat creste automat si aportul de calorii. Contine doar 33 de calorii la suta de grame si este bogta in vitamina C, potasiu, calciu si magneziu. Specialistii recomanda consumul de papaia pentru a stimula sistemul imunitar, dar si pentru a preveni bolile cardiovasculare sau pentru a usura digestia.

Pepenele rosu

In piata inca se mai gaseste pepene rosu, asa ca ar fi pacat sa nu profitati de beneficiile acestui fruct. In plus, trebuie sa stii ca nu are decat 30 de calorii pe 100 de grame. Pepenele este depurativ si diuretic si este bogat in potasiu, vitamina A, vitamina B si vitamina C.

Rubarba

Desi este socotita o leguma-fruct, rubarba este un aliment pe care nu trebuie sa il trecem cu vederea cand vine vorba de alimentatia sanatoasa. Intr-o suta de grame de rubarba gasim numai 15 calorii; rubarba este bogata in minerale si vitamine (C si K) si amelioreaza crampele stomacale si stimuleaza tranzitul. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro