Care sunt cele mai exotice meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonald's din lume

Care sunt cele mai exotice meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonald's din lume

FOTO independent.co.uk Sri Lanka Sandwich-ul Seeni Sambol inclus in meniul de mic dejun este de asemenea unul din preferatele lui McGowan, acesta sustinand ca nu mai consumase peste uscat pana atunci in niciun alt McDonald's.

acum 66 luni (13 Mar 2016)

Felurile de mancare variaza de la produse de patiserie, eclere pe care McGowan le-a incercat in Seoul, Coreea de Nord, si pana la burgeri cu crochete de rac serviti in restaurantele McDonald's din Japonia.

Cotidianul britanic The Independent a aflat de la McGowan care sunt meniurile lui preferate din toate produsele McDonald's pe care le-a incercat pana in prezent. Thailanda

"Tacamurile din orez m-au impresionat pentru ca nu este vorba despre burgeri sau despre ceva ce poti servi cu mainile", a spus canadianul care a adaugat ca orezul cu aripioare fac topul vanzarilor in restaurantele McDonald's din Thailanda.

FOTO independent.co.uk Hong Kong

"Supa McDonald's Hong Kong a fost intotdeauna unul dintre meniurile mele preferate pe care il comandam cu regularitate", a mai dezvaluit McGowan.

FOTO independent.co.uk Sri Lanka

Sandwich-ul Seeni Sambol inclus in meniul de mic dejun este de asemenea unul din preferatele lui McGowan, acesta sustinand ca nu mai consumase peste uscat pana atunci in niciun alt McDonald's.

FOTO independent.co.uk

In Japonia, canadianul a incercat cartofii prajiti cu alge roz si flori de cires care, potrivit acestuia, au fost "o combinatie perfecta". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro