Care sunt cele 12 vedetele care "Danseaza printre stele", la Antena 1

Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, incepand din 5 octombrie, "Danseaza printre stele" la Antena 1. Sandra Izbasa si Petrisor Ruge FOTO Antena 1 "Mi-am dorit sa vin in aceasta emisiune sa-mi demonstrez ca pot sa excelez sau sa fac performanta si intr-un alt domeniu", spune Cosmin Selesi, cel care intra in competitia "Danseaza printre stele" alaturi de Maria Popescu. Pana la voturile acestora, care au aceeasi pondere ca si notele obtinute in emisiune, echipele trebuie sa convinga juriul - Mihai Petre, Jojo si Igor Munteanu - ca au repetat atat de mult pasii, incat acum sunt capabile sa redea o poveste pe ring.

acum 96 luni (5 Oct 2014)

Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, incepand din 5 octombrie, "Danseaza printre stele" la Antena 1. Iuri Ribac, cel fara de care Alina nu face niciun pas pe ringul de dans, are numai cuvinte pretioase la adresa ei.

Alina Eremia si Iuri Ribac FOTO Antena 1 "Dansul este visare, transpunere, sentimente, pasiune, putina nebunie, cuplu si armonie", crede Alina Puscas, careia ii sunt dezvaluite tainele dansului pas cu pas de Bogdan Boanta. "Daca ar trebui sa-mi caracterizez partenera intr-un singur cuvant, as cere, de fapt, dreptul la doua: sexy si sexy", spune Bogdan, cel care resimte insa foarte mult responsabilitatea pe care o are in acest proiect. "Voi fi implicat in mod direct in ceea ce se intampla pe scena, partenera are incredere maxima in mine, iar eu trebuie sa fiu mereu acolo, mereu sigur pe mine si nu-mi permit sa am o zi mai proasta", declara ferm coregraful.

Alina Puscas si Bogdan Boanta FOTO Antena 1 Cosmina Pasarin e de parere ca fara muzica si dans viata nu ar mai avea aceeasi intensitate. "Dansul ofera si mai multa culoare vietii, ii ajuta pe oameni sa se apropie, dansul e vitalitate, eleganta, senzualitate", spune concurenta. Tocmai pentru ca stie ca acest concurs o va face sa-si depaseasca noi limite, Cosmina asculta cu sfintenie sfaturile in materie de dans venite de la Bruce, partenerul ei.

Cosmina Pasarin si Bruce FOTO Antena 1 Diana Munteanu Niculescu "Danseaza printre stele" din dorinta de a se autodepasi, iar Stefan Ciubotaru este responsabil de coregrafiile de succes ale echipei lor. Acest proiect reprezinta un vis al meu pe care l-am avut multa vreme si ma bucur ca il traies... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro