Care sunt ceaiurile care previn obezitatea si ne ajuta sa avem un organism sanatos

Care sunt ceaiurile care previn obezitatea si ne ajuta sa avem un organism sanatos

Ceaiurile verde, negru, roiboos si pu-erh negru au devenit pentru multe persoane de nelipsit, iar majoritatea sustin ca este un aliat impotriva afectiunilor cardiovasculare, ajuta la scadere colesterolul, previn imbatranirea si obezitatea. Ceaiul de roiboos regleaza si accelereaza metabolismul si ajuta la echilibrarea si detoxifierea acestuia.

acum 42 luni (20 Feb 2016)

Ceaiurile verde, negru, roiboos si pu-erh negru au devenit pentru multe persoane de nelipsit, iar majoritatea sustin ca este un aliat impotriva afectiunilor cardiovasculare, ajuta la scadere colesterolul, previn imbatranirea si obezitatea. "Inainte de a incepe sa consumam aceste ceaiuri trebuie sa avem si un regim alimentar sanatos si sa facem cat mai multa miscare. Cura de ceai ajuta la hidratarea organismului, dar si la estomparea senzatiei de foame.

- Ceaiul verde ajuta la reducerea colesterolului si echilibreaza metabolismul.

Ceaiul negru contine substante care ajuta la protejarea inimii si vaselor de sange. Poate fi folosit si in curele de slabire stimuland productia de celule care ajuta organismul. Ajuta si la stimularea sistemului respirator, inima si rinichi.

Ceaiul de roiboos regleaza si accelereaza metabolismul si ajuta la echilibrarea si detoxifierea acestuia.

-Este bogat in vitamine si minerale si reface structura pielii si reduce ridurile.

-Este un ceai natural fara cofeina si este benefic in tratarea pancretitelor si ajuta la calmarea durerilor de stomac.

Ceaiul pu-erh negru reduce tensiunea si nivelul colesterolului, iar astfel previne aparitia bolilor cardiovasculare.

- Ajuta la eliminarea toxinelor din organism si echilibreaza tranzitul intestinal, iar astfel elimina balonarile. Este folosit de persoanele care tin regim pentru ca accelereaza organismul si ajuta la scaderea in greutate. Se face o cura de cei timp de trei luni si se consuma o cana de ceai pu-erh negru dupa fiecare masa.

Mai citeste si:

Top trei ceaiuri-medicament, adevarate vaccinuri antigripale. In cate zile trateaza raceala si de ce nu trebuie baute fierbinti

Ceaiuri care reduc nivelul de colesterol "rau" din sange

Ceaiuri interzise gravide... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro