Care sunt alimentele care ar trebui tinute in frigider si care este mai bine sa fie pastrate la temperatura camerei
Daca sunt puse insa la rece inainte sa fie bine coapte, ele nu vor fi prea bune la gust. Daca vor fi lasati in frigider se vor umezi, iar daca stau la lumina se vor strica, iar coaja lor se va face verde.
Aloysa Hourigan, nutritionist de renume din Australia, spune cum ar trebui sa pastram cateva dintre cele mai folosite alimente. De aceea, cel mai bine ar fi ca painea sa fie lasata in congelator si scoase afara doar cateva felii, care sa fie gata pentru consum, scrie Daily Mail. Multi prefera sa tina painea la temperatura camerei, in sertar sau intr-o cutie speciala.
Rosiile se coc mai bine daca sunt lasate la temperatura camerei, spune Aloysa. Daca sunt puse insa la rece inainte sa fie bine coapte, ele nu vor fi prea bune la gust.
Portocalele trebuie si ele lasate sa se coaca bine, pentru ca numai asa ne putem bucura de doza maxima de vitamine si minerale. Pe de alta parte, daca vor fi uitate prea mult timp la temperatura camerei, portocalele isi vor pierde treptat doza de vitamina C. Daca vor fi lasati in frigider se vor umezi, iar daca stau la lumina se vor strica, iar coaja lor se va face verde.
Pepenele rosu ar trebui pus la frigider numai dupa ce este taiat. Dar, dupa acest moment, este esential sa fie lasat la rece, altfel se va strica si va fermenta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro