Care este numarul ideal de parteneri sexuali: cand suntem considerati fara experienta

Christian Grant, purtator de cuvant pentru site-ul de dating IllicitEncounters.com, a precizat ca jocul intalnirilor si al iubirii se schimba destul de repede in zilele noastre, "motiv pentru care avem tendinta de a deveni mai toleranti si mai indrazneti din punct de vedere sexual".

acum 99 luni (24 Jan 2016)

Site-ul de dating IllicitEncouters.com a realizat un sondaj la care au participat peste 1.000 de barbati si femei aflati in cautarea unui partener. In cadrul sondajului, 35% din femei si 30% din barbati au spus ca si-ar dori sa stie numarul de parteneri sexuali pe care i-a avut iubitul sau iubita.

Rezultatele au indicat ca exista o medie considerata acceptabila atat de barbati, cat si de femei, numarul maxim de parteneri sexuali anteriori pe care ambele sexe ar fi dispuse sa-l accepte fiind zece.

Cei care au avut mai mult de zece parteneri sexuali au fost vazuti ca avand un comportament promiscuu, in timp ce persoanele care au avut mai putin de zece parteneri sexuali au fost considerate neexperimentate intr-ale amorului.

Mai ales in cazul barbatilor s-a observat o reticenta fata de femeile care au avut mai mult de zece parteneri sexuali, in timp ce peste 20 a fost catalogat drept un motiv de a renunta la un posibil partener de viata.

Christian Grant, purtator de cuvant pentru site-ul de dating IllicitEncounters.com, a precizat ca jocul intalnirilor si al iubirii se schimba destul de repede in zilele noastre, "motiv pentru care avem tendinta de a deveni mai toleranti si mai indrazneti din punct de vedere sexual". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro