Care este cea mai buna dieta din lume: specialistii ne confirma

Care este cea mai buna dieta din lume: specialistii ne confirma

Cea mai buna dieta din lume: vei ramane surprinsa Poate ca te astepti ca cea mai eficienta dieta din lume sa fie una foarte stricta, din care sa nu lipseasca calculatorul de calorii.

acum 92 luni (25 Sep 2014)

Afla care este cea mai buna dieta din lume, conform specialistilor!

Cea mai buna dieta din lume: vei ramane surprinsa

Poate ca te astepti ca cea mai eficienta dieta din lume sa fie una foarte stricta, din care sa nu lipseasca calculatorul de calorii. Vestea buna este ca oamenii de stiinta au comparat numeroasele regimuri existente si au ajuns la concluzia ca cea mai buna dieta este cea bazata pe un consum redus de carbohidrati.

In timpul procesului de slabire, metabolismul corpului scade, acesta fiind si motivul din cauza caruia doar unul din zece adulti supraponderali, care slabesc cel putin 10% din masa corporala, raman la greutatea respectiva. Odata ce voluntarii au pierdut 10% din greutate sau mai mult, au fost pusi sa urmeze trei tipuri de diete diferite, cu acelasi aport caloric, timp de patru saptamani fiecare. Regimurile alimentare erau: o dieta saraca in grasimi care intrunea recomandarile facut de-a lungul deceniilor de catre nutritionisti, o dieta bazata pe alimente cu indice glicemic scazut si care se digera incet si una cu putini carbohidrati, similara cu dieta Atkins. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro