Care este cea mai buna apa plata. O cantitate mare de nitrati poate sa duca chiar la aparitia cancerului

Care este cea mai buna apa plata. O cantitate mare de nitrati poate sa duca chiar la aparitia cancerului

Consumul unor anumite game de apa plata care contin masuri diferite de saruri minerale, calciu, sodiu, potasiu, cloruri si magneziu se recomanda in functie de problemele de sanatate cu care ne confruntam. Astfel, cei care sufera de litiaze biliare si afectiuni hepato-biliare pot consuma apa plata cu un nivel ridicat de sulfat de calciu si magneziu.

acum 38 luni (7 Jan 2017)

Cantitatea optima de apa pe care trebuie s-o consumam zilnic este cuprinsa intre opt si zece pahare pe zi. Totusi, apa plata care este cea mai benefica organismului uman trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. Apa plata care contine o cantitate mai redusa de nitrati este cea mai recomandata consumului. Nitratii sunt niste substante toxice care pot sa devina chiar cancerigeni si predispun la aparitia de diferite afectiuni. De asemenea, cantitatea de reziduuri existente per litru determina calitatea apei plate. Consumul unor anumite game de apa plata care contin masuri diferite de saruri minerale, calciu, sodiu, potasiu, cloruri si magneziu se recomanda in functie de problemele de sanatate cu care ne confruntam. Astfel, cei care sufera de litiaze biliare si afectiuni hepato-biliare pot consuma apa plata cu un nivel ridicat de sulfat de calciu si magneziu.

Apa plata oligometalica, bogata in calciu si magneziu, se recomanda celor care urmeaza regimurile fara sare sau pentru facilitarea diurezei si in remedierea litiazei oxalice si fosfocalcice. Totodata, pentru cei care sufera de hiperazotemie, celulita si negi este benefica apa plata care este putin mineralizata, insa are un continut important de calciu. Apa plata imbuteliata nu trebuie fiarta, pentru ca, prin fierbere, concentratia de saruri, nitrati, fier si minerale va creste. De asemenea, cei care consuma apa la PET trebuie sa cunosca faptul ca nu trebuie expusa la razele soarelui si nici la caldura. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro