Capitala si 15 judete, sub Cod potocaliu si galben de ninsori si viscol, de marti pana miercuri seara

Capitala si 15 judete, sub Cod potocaliu si galben de ninsori si viscol, de marti pana miercuri seara

Braila, Ialomita, Vrancea, Calarasi, Buzau intra, de marti seara, de la ora 23.00, pana miercuri la ora 15.00, sub avertizare de Cod portocaliu de viscol. Meteorlogii au emis un Cod galben de ninsori moderate si local viscolite pentru cea mai mare parte a Munteniei si a Moldovei, in zona Carpatilor de Curbura si temporar in Dobrogea, unde vantul va avea intensificari cu viteze de 50...60 km/h, viscolind si spulberand zapada.

acum 89 luni (10 Jan 2017)

Braila, Ialomita, Vrancea, Calarasi, Buzau intra, de marti seara, de la ora 23.00, pana miercuri la ora 15.00, sub avertizare de Cod portocaliu de viscol. Viteza vantului, avertizeaza meteorologii, va atinge 70...80 de km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri. In intervalul 10 ianuarie, ora 22:00 -- 11 ianuarie, ora 8:00, judetele Constanta si Tulcea vor fi sub Cod portocaliu de ninsori viscolite si precipitatii mixte care vor depune polei.

Totodata, in intervalul 10 ianuarie, ora 21.00 - 11 ianuarie, ora 21.00, aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estica si va cuprinde treptat jumatatea de est a tarii. Meteorlogii au emis un Cod galben de ninsori moderate si local viscolite pentru cea mai mare parte a Munteniei si a Moldovei, in zona Carpatilor de Curbura si temporar in Dobrogea, unde vantul va avea intensificari cu viteze de 50...60 km/h, viscolind si spulberand zapada. Totodata, pe durata zilei de marti, se mentine avertizarea Cod portocaliu de ger persistent in 37 de judete, inclusiv in Bucuresti, respectiv Cod galben in alte cinci judete din Crisana si Banat. In plus, in Crisana si Banat, vremea va fi geroasa indeosebi in cursul noptilor si al diminetilor, cand valorile termice se vor situa frecvent sub--15 grade. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro