Capitala europeana unde se va deschide un restaurant in care clientii vor putea manca goi-pusca

Capitala europeana unde se va deschide un restaurant in care clientii vor putea manca goi-pusca

supercontinent care a existat la sfarsitul erei paleozoice si inceputul erei mezozoice), un loc fara felefoane, lumini electrice si haine, care vor fi optionale, si revizitati vremurile de la inceputuri, cand totul era proaspat si nealterat de capcanele vietii moderne", noteaza site-ul restaurantului.

acum 94 luni (21 Apr 2016)

Londra va gazdui, pe parcursul a trei luni de vara, un restaurant pop-up in care clientii excentrici vor putea manca dezbracati, The Bunyadi. supercontinent care a existat la sfarsitul erei paleozoice si inceputul erei mezozoice), un loc fara felefoane, lumini electrice si haine, care vor fi optionale, si revizitati vremurile de la inceputuri, cand totul era proaspat si nealterat de capcanele vietii moderne", noteaza site-ul restaurantului.

The Bunyadi, numit dupa termenul hindi pentru "baza" sau "natural", va fi compartimentat in doua camere, una pentru clientii care vor sa manance goi si una pentru cei care nu isi doresc sa renunte la haine si inhibitii. Localul va avea si un vestiar in care vizitatorii isi pot lasa hainele. "Am muncit foarte mult sa cream un spatiu unde orice obiect pare natural, gol. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro