Cantaretul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Smith, in varsta de 22 de ani, a spus ca atacurile homofobe au inceput de cand avea varsta de 11 ani, cand era insultat de colegi, la scoala. "Imi era rusine de prietenii mei, din cauza ca un grup de baieti de la o alta scoala ma insulta de fiecare data cand ma vedea", a mai spus cantaretul.

acum 112 luni (9 Mar 2015)

A fost lovit pe strada de o persoana pentru ca este gay, informeaza contactmusic.com.

Citeste si: Veste proasta pentru fanii cantaretei Shania Twain

"Cand m-am mutat in Londra am fost lovit in gat, pe strada, in timp ce ma intorceam de la serviciu.

Intepretul hitului muzical "Lay Me Down" a spus ca, de-a lungul timpului, a suferit numeroase abuzuri homofobe, din cauza faptului ca este gay.

Smith, in varsta de 22 de ani, a spus ca atacurile homofobe au inceput de cand avea varsta de 11 ani, cand era insultat de colegi, la scoala.

"Imi era rusine de prietenii mei, din cauza ca un grup de baieti de la o alta scoala ma insulta de fiecare data cand ma vedea", a mai spus cantaretul.

De asemenea, Smith a povestit ca a fost ridiculizat si de barbati din comunitatea persoanelor gay. Cum a sarbatorit marele castigator al premiilor GRAMMY 2015

"Cand am implinit 17 ani, m-am dus intr-un club de gay din Londra.

Smith a spus ca este foarte important ca membrii comunitatii gay sa se sustina reciproc.

Sam Smith a castigat patru premii Grammy, la cea de-a 57-a editie a evenimentului, pentru "cel mai bun star nou", "cea mai buna melodie", "cea mai buna inregistrare" si "cel mai bun album pop" pentru debutul lui, cu "In the Lonely Hour". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro