Cantaretul Prince a murit. TMZ: Artistul ar fi luat o supradoza de droguri

UPDATE 9.10: Cantărețul Prince fost tratat de o supradoză cu opiacee cu şase zile inainte să moară, afirmă site-ul TMZ, preluat de AFP, informează Agerpres. UPDATE 08.09: Cantăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost găsit in stare de inconştienţă intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in reşedinţa sa, informează AFP, citat de Agerpres. ---------------- Cantăreţul american Prince a murit, la varsta de 57 de ani, anunţă surse citate de site-ul american TMZ, citat de Mediafax.

acum 89 luni (22 Apr 2016)

UPDATE 9.10: Cantărețul Prince fost tratat de o supradoză cu opiacee cu şase zile inainte să moară, afirmă site-ul TMZ, preluat de AFP, informează Agerpres.

Acelaşi site anunţase că avionul privat al artistului a aterizat de urgenţă la Moline (Illinois, nordul SUA) vinerea trecută, la cateva ore după un concert susţinut la Atlanta (Georgia, sud-est). "Mai multe surse din Moline ne spun că Prince a fost dus de urgenţă la spital şi că doctorii i-au făcut un 'save shot' (injecţie de neutralizare - n.r.), administrat in mod normal pentru contracararea efectelor unei substanţe opiacee", a adăugat site-ul joi.

"Sursele noastre afirmă că doctorii i-au recomandat lui Prince să rămană la spital 24 de ore. Cantăreţul a primit avizul de ieşire din spital la trei ore de la venire şi s-a urcat in avion să meargă acasă, dar "nu se simţea bine" cand a părăsit unitatea spitalicească.

UPDATE 09.00: Autopsia trupului neinsufleţit al cantăreţului american Prince, decedat la varsta de 57 de ani, se va face in cursul zilei de vineri, potrivit ziarului Star Tribune din Minneapolis, citat de EFE, informează Agerpres.

UPDATE 08.09: Cantăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost găsit in stare de inconştienţă intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in reşedinţa sa, informează AFP, citat de Agerpres.

Poliția și serviciile medicale de urgenţă au sosit la faţa locului după un apel telefonic, unde "au găsit un bărbat adult inconştient in lift", a precizat şeriful comitatului Carver, Jim Olson. El a mai spus că o anchetă este in curs de desfăşurare pentru a determina circumstanţele morţii.

----------------

Cantăreţul american Prince a murit, la varsta de 57 de ani, anunţă surse citate de site-ul american TMZ, citat de Mediafax. Prince Rogers Nelson a fost găsit mort in studioul său de inregistrări, sit... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro