Cantaret celebru, DIAGNOSTICAT CU CANCER: "Daca mor, mor"

Cantaret celebru, DIAGNOSTICAT CU CANCER:

Starul britanic, in varsta de 55 de ani, a fost spitalizat de mai multe ori in ultimul an si jumatate din cauza unor probleme medicale si a dezvaluit de curand ca medicii au descoperit in organismul sau un tesut canceros.

acum 114 luni (7 Oct 2014)

Starul britanic, in varsta de 55 de ani, a fost spitalizat de mai multe ori in ultimul an si jumatate din cauza unor probleme medicale si a dezvaluit de curand ca medicii au descoperit in organismul sau un tesut canceros. Artistul nu a precizat insa tipul de cancer cu care a fost diagnosticat, informeaza femalefirst.co.uk.

In ciuda acestui diagnostic, Morrissey spune ca nu se teme de moarte, pe care o accepta, intrucat "reprezinta ceva normal, care se intampla tuturor oamenilor", potrivit mediafax.ro. Sunt constient de faptul ca intr-unele dintre fotografiile mele recente nu arat ca un om sanatos, insa acesta este efectul pe care o boala poate sa il aiba asupra oamenilor. Nu imi voi face griji pentru asta, ma voi odihni dupa ce voi muri". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro