Cantareata Ionela Prodan, in stare grava: "Semnele vitale sunt minime". Ce mesaj a transmis fiica artistei

Cantareata Ionela Prodan, in stare grava:

De altfel, impresara si vedeta TV Anamaria Prodan Reghecampf, fiica Ionelei Prodan, a publicat pe Facebook un mesaj emotionant adresat mamei sale: "As opri timpul ca sa-mi inregistrez pe retina pentru totdeauna fiecare gest al tau si fiecare grimasa pe care o faci, de care imi va fi atat de dor atunci cand Dumnezeu va decide ca are nevoie de tine.

acum 34 luni (1 Apr 2018)

Ionela Prodan sufera de mai multi ani de probleme cardiace, iar "Evenimentul Zilei" scrie ca recent a fost diagnosticata cu un cancer galopant la pancreas, care s-a raspandit in organism.

Surse apropiate familiei au precizat tot pentru Evz ca starea artistei este extrem de grava: "Nu credem ca va trece de aceasta noapte. De altfel, impresara si vedeta TV Anamaria Prodan Reghecampf, fiica Ionelei Prodan, a publicat pe Facebook un mesaj emotionant adresat mamei sale: "As opri timpul ca sa-mi inregistrez pe retina pentru totdeauna fiecare gest al tau si fiecare grimasa pe care o faci, de care imi va fi atat de dor atunci cand Dumnezeu va decide ca are nevoie de tine. Ionela Prodan, nascuta pe 6 octombrie 1947, la Dabuleni, este o cantareata de muzica populara cunoscuta mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolanescu. A urmat cursurile Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Craiova si s-a remarcat in anul 1970, la Festivalul "Maria Tanase" din Craiova, scrie News.ro. A fost realizator al emisiunii de folclor romanesc "Din bucata mea de paine" de la Radio Romania, apoi la Tele 7 abc al emisiunilor "Iti mai aduci aminte, doamna" si "Cantecul si casa lui". In noiembrie 2002, presedintele Ion Iliescu i-a conferit Crucea nationala Serviciul Credincios clasa a III-a, iar in anul 2003, i-a fost decernat Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor de catre presedintele Romaniei. In 2013, a fost numita reprezentant special pentru Romanii de Pretutindeni si coordonator al programului "Cunoaste Romania prin cultura sa traditionala", initiat si derulat de Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro