Cantareata care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 a cantat din nou in Crimeea

Cantareata care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 a cantat din nou in Crimeea

Rusia sfideaza Ucraina Ucraina a transmis ca Julia Samoylova nu poate calatori la Kiev pentru Eurovision, competitie care a inceput marti, cu prima semifinala. Detalii despre Eurovision 2017 In urma primei semifinale a Eurovision 2017, care a avut loc marti, la Kiev, s-au calificat in ultima etapa a competitiei 10 tari dintre cele 18 care au participat. Eurovision este, de asemenea, unul dintre cele mai vizionate evenimente non-sportive din lume, cu audiente care depasesc in fiecare an pragul de 100 de milioane de telespectatori.

acum 44 luni (10 May 2017)

Rusia sfideaza Ucraina

Ucraina a transmis ca Julia Samoylova nu poate calatori la Kiev pentru Eurovision, competitie care a inceput marti, cu prima semifinala.

Julia Samoilova a interpretat melodia "Flame is burning", marti, in fata a mii de persoane, in orasul portuar Sevastopol, unde se afla flota Rusiei de pe Marea Neagra, arata News.ro.

"Acest Eurovision nu este un concurs despre cantece sau despre interpreti.

Julia Samoilova a mai cantat "Victory Day", un cantec sovietic compus pentru cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

Moscova a acuzat Ucraina ca a discriminat-o pe Julia Samoilova si ca a incalcat regulile competitiei muzicale.

Organizatorii Eurovision au sugerat doua compromisuri prin care cantaretei Julia Samoilova sa i se permita participarea la concurs, dar Rusia le-a respins, iar televiziunea publica a transmis ca va boicota editia din acest an a competitiei.

Julia Samoilova a evitat sa mentioneze Eurovision si a multumit multimii aflate in piata Nakhimov din Sevastopol pentru invitatia la acea zi simbolica.

Detalii despre Eurovision 2017

In urma primei semifinale a Eurovision 2017, care a avut loc marti, la Kiev, s-au calificat in ultima etapa a competitiei 10 tari dintre cele 18 care au participat.

Tarile din grupul celor cinci mari platitoare - Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Italia - sunt calificate, alaturi de tara gazda, Ucraina, direct in finala, care va avea loc sambata.

Eurovision 2017 se desfasoara sub sloganul "Celebrate diversity", in competitie participand in total 42 de tari, dupa retragerea Rusiei.

Eurovision este o competitie muzicala internationala anuala, la care participa tarile ce detin statutul de membru activ in cadrul European Broadcasting Union (EBU), cea mai importanta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro