Cantareata Alanis Morissette sustine ca fostul ei manager i-a furat patru milioane de dolari

Cantăreața a depus plangere şi impotriva firmei pentru care lucra contabilul său, GSO Business Management, care, la randul ei, l-a reclamat pe Schwartz, afirmand că bărbatul duce o viaţă imbelşugată, cu vacanţe de 50.000 de dolari pe insula Bora Bora, avand o datorie de 75.000 de dolari la un cazino din Bahamas şi impozite neplătite.

acum 76 luni (19 May 2016)

Cantăreaţa Alanis Morissette iși acuză fostul manager şi om de incredere, Jonathan Schwartz că i-a furat patru milioane de dolari.

Alanis, născută in Canada şi care a avut perioada de glorie in anii 1990 pe scena rock, afirmă că fostul ei manager i-a produs o pierdere totală de 15 milioane de dolari. Jonathan Schwartz ar fi făcut, fără să o informeze, 116 viramente din conturile sale de economii, totalizand 4.767.900 de dolari, intre 2010 şi 2014, informează Agerpres. Ea susţine că atunci dorea să trăiască din veniturile caştigate, fără să se atingă de economii, şi i-a dat instrucţiuni lui Schwartz să nu se atingă de ele. Artista ar fi refuzat chiar un contract "rentabil" de cinci concerte la Las Vegas, la sfatul contabilului său, care ar fi convins-o că nu are nevoie de bani.

Cantăreața a depus plangere şi impotriva firmei pentru care lucra contabilul său, GSO Business Management, care, la randul ei, l-a reclamat pe Schwartz, afirmand că bărbatul duce o viaţă imbelşugată, cu vacanţe de 50.000 de dolari pe insula Bora Bora, avand o datorie de 75.000 de dolari la un cazino din Bahamas şi impozite neplătite. Acum zece ani, fostul om de incredere al lui Leonard Cohen a fost găsit vinovat de furtul a 5 milioane de dolari din conturile cantăreţului, in imprejurări similare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro