Canicula in sud si est, cod portocaliu de ploi si vijelii in 9 judete din vestul tarii

Canicula in sud si est, cod portocaliu de ploi si vijelii in 9 judete din vestul tarii

Temperaturi in jurul valorii de 35 de grade vor fi in continuare in sudul si estul tarii. In aceste zone, in intervale scurte de timp s-au inregistrat deja din noaptea de sambata spre duminica cantitati de apa de peste 50-60 l/mp si izolat 80-90 l/mp.

acum 67 luni (13 Aug 2017)

Temperaturi in jurul valorii de 35 de grade vor fi in continuare in sudul si estul tarii. In Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea se pot inregistra pe alocuri temperaturi de peste 35 de grade. Temperaturile nu vor mai depasi 30 de grade in vestul tarii si in Transilvania, media fiind in jurul valorii de 25 de grade. In dupa-amiaza zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni, se vor inregistra ploi si vijelii si in celelalte regiuni, dar pe arii mai restranse. In cea mai mare parte a Munteniei si local in Dobrogea si Moldova, disconfortul termic va fi ridicat si se vor mai inregistra temperaturi maxime in jurul valorii de 35 de grade.

ANM a emis de sambata cod portocaliu pentru noua judete: Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Bihor, Hunedoara si zona de munte a judetelor Cluj, Alba si Gorj. In aceste zone, in intervale scurte de timp s-au inregistrat deja din noaptea de sambata spre duminica cantitati de apa de peste 50-60 l/mp si izolat 80-90 l/mp. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro