Candidatul Victor Ponta a vizitat in secret, in calitate de premier, judetul Timis: "Am fost la prietenul meu"

Candidatul Victor Ponta a vizitat in secret, in calitate de premier, judetul Timis:

Vizita secreta a lui Ponta din Timis coincide cu protestul de amploare organizat la Timisoara si in alte judete din tara impotriva lui Ponta si pentru sustinerea romanilor din diaspora care nu au putut vota im primul tur al alegerilor prezidentiale.

acum 116 luni (8 Nov 2014)

Victor Ponta a efectuat sambata o vizita neanuntata public, in judetul Timis. Vizita lui Victor Ponta in Timis, un adevarat bastion al dreptei, cu un electorat ostil candidatului PSD, judet in care Klaus Iohannis a obtinut in primul tur 41,18 la suta, iar Victor Ponta - 29,07 la suta, a fost tinuta secreta pana in ultima clipa. Chiar daca zvonuri privind vizita lui Ponta la Timisoara au aparut inca de vineri, reprezentantii PSD Timis au infirmat vizita.

Cu toate acestea, Victor Ponta a aterizat sambata dimineata in Timis, la inaugurarea unor puncte de trecere a frontierei cu Serbia. Ponta a venit direct din Serbia, sustinand ca a fost inca de vineri la prietenul sau, premierul Serbiei.

Reprezentantii PSD Timis au declarat ca Ponta nu a venit la Timisoara in calitate de presedinte al PSD, ci in calitate de premier . Cu toate acestea, potrivit pressalert.ro, Victor Ponta a avut o intalnire cu activul de partid in localitatea Varias, una din putinele localitati din Timis in care Victor Ponta a luat mai multe voturi decat Iohannis.

Vizita secreta a lui Ponta din Timis coincide cu protestul de amploare organizat la Timisoara si in alte judete din tara impotriva lui Ponta si pentru sustinerea romanilor din diaspora care nu au putut vota im primul tur al alegerilor prezidentiale. Eventuale tensiuni la granita cu Serbia, in prezenta premierului Serbiei, care a participat la inaugurarea punctelor de frontiera, reprezinta deja o chestiune care tine de siguranta nationala si relatiile bilaterale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro