Cand va debuta programul Loteria Vizelor 2019

Incepand cu data de 1 mai 2018, participantii la programul DV-2019 vor putea folosi numarul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov daca cererea lor a fost selectionata. Aceste emailuri inselatoare sunt trimise de persoane de rea credinta cu intentia de a obtine sume de bani sau datele dvs.

acum 66 luni (28 Sep 2017)

Loteria vizelor este cea mai rapida metoda pentru romani de a ajunge lin Statele Unite ale Americii. Pentru a participa in programul din acest an, va rugam sa accesati pagina de internet a Departamentului de Statwww.dvlottery.state.gov in cursul perioadei de inregistrare.

Departamentul de Stat accepta cereri de inregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV. Ii incurajam cu tarie pe cei care doresc sa participe sa isi completeze si sa isi trimita singuri cererile de inscriere. Participantii pot alege ca altcineva sa trimita cererea in numele lor, dar ar trebui sa fie precauti daca persoana care se ofera sa ii ajute incearca sa le ceara o taxa. Fie ca o persoana trimite o cerere de participare direct, fie ca un avocat, un prieten, sau o ruda ii ofera asistenta, numai o singura cerere de participare poate fi trimisa in numele fiecarei persoane.

Este important sa imi tiparesc pagina de confirmare generata online?

Este foarte important ca participantii la program sa isi tipareasca pagina de confirmare generata online si sa o pastreze pana la data de 30 septembrie 2019. Daca cererea a fost selectionata, doar cu numarul unic de confirmare se poate verifica daca o cerere de participare a fost selectionata si se pot obtine informatii despre solicitarea de viza si despre programarea la interviu. Participantii nu trebuie sa permita altor persoane sa le retina pagina de confirmare, ci sa si-o pastreze ei insisi astfel incat sa poata verifica independent situatia cererii lor de participare. Cererile de participare insotite de fotografii care au mai fost trimise in programe anterioare vor fi descalificate.

Incepand cu data de 1 mai 2018, participantii la programul DV-2019 vor putea folosi numarul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov daca cererea lor a fost selectionata. Pe pagina Entrant Status Check participantii selectionati vor fi informati despre modalitatea de ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro