Cand traditia intalneste modernul. Altfel de suveniruri date nuntasilor: carti cu poezii de dragoste personalizate

Cand traditia intalneste modernul. Altfel de suveniruri date nuntasilor: carti cu poezii de dragoste personalizate

Pentru a doua oara in 2017, Nunta la Palat le va propune mirilor decoruri de poveste, aranjamente florale, tinute de gala, rochii de mirese, dulciuri de calitate, accesorii unicat create de designeri doar in serie mica, muzica si tot ce mai au nevoie", anunta organizatorii.

acum 49 luni (30 Mar 2017)

"Nunta la Palat va avea si o editie de primavara, intre 31 martie si 2 aprilie. Pentru a doua oara in 2017, Nunta la Palat le va propune mirilor decoruri de poveste, aranjamente florale, tinute de gala, rochii de mirese, dulciuri de calitate, accesorii unicat create de designeri doar in serie mica, muzica si tot ce mai au nevoie", anunta organizatorii.

Pe langa marturiile clasice - darurile oferite de miri nuntasilor, vizitatorii vor putea opta si pentru o varianta moderna a acestora - carti de poezii de dragoste si opere de arta. Ideea de a oferi carti vine de la tanarul Victor Miron, clujeanul care de mai bine de doi ani promoveaza lectura. La aceasta editie a expozitiei Nunta la Palat, viitorii miri pot opta, in premiera, si pentru tablouri de arta pe care sa le ofere in dar cadou cuplurilor, nasilor sau parintilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro