"Cand ti-e foame, dormi!" - Cum ingroapa Liviu Dragnea candidatii PNL

Era reactia lui care nu era numai a lui, era a tuturor celor care sustineau acele nenorociri marca Basescu-Boc, alti doi smenari, plus Udrea, Pinalti, Videanu, toata aceasta gasca de smenari care au facut smenuri cu miliardele de euro in Romania", a spus Liviu Dragnea.

acum 97 luni (1 Jun 2016)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a referit la un candidat PNL, in cadrul turneului electoral din tara, ca fiind "smenar".

"(...) in Timisoara astazi sa ai strazi de pamant este jignitor pentru timisoreni, dincolo de faptul ca este un primar slab, Fat-Frumos am inteles ca este - e si frumos, sincer! Sa stiti ca acesti oameni spun si adevarul: ati fost adormiti si cand il vedeti pe el va treziti! Normal ca acest personaj, Popoviciu, se ascunde, normal ca nu poate sa puna nici macar un afis cu el. Vorbea cu un cetatean care spunea ca acei 25% care i-au fost taiati pe el il fac sa moara de foame si el ce spune: "Cand ti-e foame, dormi!" Era reactia lui care nu era numai a lui, era a tuturor celor care sustineau acele nenorociri marca Basescu-Boc, alti doi smenari, plus Udrea, Pinalti, Videanu, toata aceasta gasca de smenari care au facut smenuri cu miliardele de euro in Romania", a spus Liviu Dragnea. Citeste si:

+Simona Halep a RABUFNIT dupa eliminarea de la Roland Garros. Simona Halep a spus ADIO turneului de la Roland

+Povestea unicei insule a Romaniei, pazita de paianjenul ucigas Vaduva Neagra ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro