Cand se SCUMPESC GAZELE. Ce spune Ministrul Energiei - VIDEO

Cand se SCUMPESC GAZELE. Ce spune Ministrul Energiei - VIDEO

Nicolescu promite ca va cere o derogare pentru intregul calendar de liberalizare a pretului gazelor pentru populatie. Exista un risc real a unei amenzi consistente, insa am convingerea ca parlamentarii, colegii vor vota propunerea ce act normativ pe care le-am facut o cu ceva timp in urma dupa o dezbatere publica de peste o luna.

acum 74 luni (31 Aug 2014)

Nicolescu promite ca va cere o derogare pentru intregul calendar de liberalizare a pretului gazelor pentru populatie. In paralel, tara noastra risca o amenda de 30.000 euro pe zi de la Bruxelles, pentru ca alesii nu au transpus corect si la timp legislatia europeana in legea energiei. A gazului produs in Romania pentru ca tarifele de transport, de stocare sunt in administratia ANRE, iar acolo va fi o analiza separata.

Suntem la Curtea Europeana pentru ca nu am transpus legislatiei in privinta operatorilor de transport. Propunerea a fost trimis spre parlment cu ceva timp in urma, dar stiti ca Parlamentul a fost in vacanta este o institutie care are agenda sa proprie.

Exista un risc real a unei amenzi consistente, insa am convingerea ca parlamentarii, colegii vor vota propunerea ce act normativ pe care le-am facut o cu ceva timp in urma dupa o dezbatere publica de peste o luna. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro