Cand o masa este cu adevarat sanatoasa si placuta? Cand este redusa sanatos cu 50%

Cand o masa este cu adevarat sanatoasa si placuta? Cand este redusa sanatos cu 50%

Inainte de a da banii pe mobila pentru dining trebuie sa luati o foaie de hartie si un creion si sa faceti o schita a sufrageriei, cu usi, ferestre si mobilierul pe care-l mai aveti acolo. Parca ar fi exact ceea de ce ai nevoie cand discutiile de dupa masa se prelungesc indelung, trecand de la un subiect la altul, si parca nu mai vrei sa se termine niciodata.

acum 88 luni (2 Nov 2016)

Atmosfera este cheia unor reuniuni de familie si cu prietenii.

Pentru ca e toamna si Lem's ofera pana pe 20 noiembrie reduceri de pana la 50% la mobila in toate magazinele, noi va spunem cum ar trebui sa va alegeti mobilierul pentru dining. Si pentru a nu ramane doar la teorie, va aratam cateva combinatii de mese si scaune care ne-au placut foarte mult, gandite de designerii romani de la Lem's.

Inainte de a da banii pe mobila pentru dining trebuie sa luati o foaie de hartie si un creion si sa faceti o schita a sufrageriei, cu usi, ferestre si mobilierul pe care-l mai aveti acolo. Tineti cont de faptul ca intre o masa si perete sau alte piese de mobilier trebuie pastrata o distanta de aproximativ 1,2 - 1,8 metri. Luand aminte la asta, priviti inca o data schita si, in functie de dimensiunile pieselor care va fac cu ohiul, vedeti care se integreaza mai bine in spatiul pe care-l aveti. Masa Parrada din imaginea de mai jos, fiind extensibila, este ideala pentru a va invita prietenii intr-o seara de weekend la masa. Culoarea neutra pe care o are ii permite sa fie destul de usor integrata in camera, alaturi de alte obiecte de mobilier. Cele patru scaune Mix nu ocupa nici ele mult loc si sunt foarte confortabile pentru o pauza de stat la un ceai.

Daca obisnuiti sa va chemati la masa toti oamenii dragi si nu aveti unde sa tineti o masa prea mare, mereu intinsa, masa plianta Rubic si scaunele Colibri sunt exact ceea ce aveti nevoie. Simplitatea designului si culorile neutre le fac usor de integrat in ansamblul altor piese de mobilier din camera. Parca ar fi exact ceea de ce ai nevoie cand discutiile de dupa masa se prelungesc indelung, trecand de la un subiect la altul, si parca nu mai vrei sa se termine niciodata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro