Cand minte premierul, cand recunoaste sau cand neaga ca a lucrat cu Dan Sova? DOCUMENTELE prin care Victor Ponta se contrazice singur

In plus, Victor Ponta a postat pe Facebook alte doua adrese, de la Complexul Energetic Rovinari SA si de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, ambele datand din 2009, in care cele doua entitati de stat comunica faptul ca "nu au existat si nu exista relatii contractuale de orice natura" cu Victor Ponta.

acum 65 luni (7 Jun 2015)

Premierul Victor Ponta se contrazice cu propriile documente atunci cand vrea sa demonstreze ca ar fi nevinovat in dosarul care i-a fost deschis de DNA. La putin timp dupa ce Directia Nationala Anticoruptie i-a comunicat ca este suspect pentru ca, printre altele, ar fi primit nejustificat 40.000 de euro de la casa de avocatura a lui Dan Sova, prim-ministrul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe acte contradictorii. Seful guvernului a dorit sa arate publicului ca intre avocatii Victor Ponta si Dan Sova nu a existat niciodata o relatie de colaborare profesionala. Liderul PSD a uitat insa ca, in 2007 si 2008, pe vremea cand era deputat, a depus doua declaratii de interese in care a scris cu propria mana tocmai ca este partener al casei de avocatura "Sova si asociatii". (VEZI GALERIA FOTO)

Primul ministru a facut public vineri, la cateva ore de la iesirea de la DNA, o adeverinta a Baroului de Avocati Bucuresti in care este mentionat ca "dl.

In plus, Victor Ponta a postat pe Facebook alte doua adrese, de la Complexul Energetic Rovinari SA si de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, ambele datand din 2009, in care cele doua entitati de stat comunica faptul ca "nu au existat si nu exista relatii contractuale de orice natura" cu Victor Ponta. Astfel, in declaratia de interese pe care a depus-o la Camera Deputatilor, in 2008, acesta a scris ca a fost un membru important al societatii de avocatura a lui Dan Sova. "Senior partner Ā«Sova si AsociatiiĀ» - SC Avocati (parteneriat privind colaborare si asistenta in cauze penale", a notat premierul in declaratia de interese, la rubrica "calitatea de membru in cadrul asociatiilor profesionale si/sau sindicale".

Mai mult, aceasta mentiune exista si in declaratia de interese din 2007, depusa de asemenea la Camera Deputatilor.

In ciuda acestor documente contradictorii, Victor Ponta a negat inca o data si duminica, intr-o conferinta de presa, ca ar fi colaborat cu Dan Sova din calitatea ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro